Oдржана је седница Изборне скупштине тренерске организације ФС Браничевског округа, коју је отворио досадашњи потпредседник ове тренерске организације Саша Ранковић. Гости на седници били су Томислав Ивановић, председник ФС БО и његов заменик Зоран Демић,

По усвајању дневног реда изабрана су радна тела. Председништво је радило у саставу: Владан Јовић (Пожаревац), Драган Савић (Петровац) и Срђан Димитријевић (Велико Градиште). У складу са Правилником, за председника је предложен Саша Ранковића, тренер који  поседује УЕФА „А“ лиценцу и који је тренутно шеф стручног штаба зонаша ФК „Слога 33“ из Петровца на Млави. После дискусије Ранковић је једногласно изабран на функцију председника у наредном мандатном периоду од четири године.

Срђан Димитријевић, Владан Јовић, Драган Савић и Саша Ранковић

У обраћању члановима Скупштине он је најавио да ће се трудити да функционисање тренерске организације подигне на виши ниво. За чланове Извршног одбора предложио је Драгана Савића, за потпредседника (Петровац на Млави), Владана Јовића (Пожаревац), Душана Милојковића (Жабари), Дејана Томића (Велико Градиште), Стефана Рајковића (Голубац), Сашу Коцића (Кучево), Горана Миловановића (Мало Црниће) и Владимира Симеоновићa (Жагубица). Предлог је једногласно прихваћен.

У наставку седнице изабран је и нов Надзорни одбор: Зоран Милетић из Пожаревца за председника, Славко Миловановић (Велико Градиште) и Предраг Богићевић (Петровац на Млави), за чланове.

На крају седнице обратио се Томислав Ивановић, председник ФС БО и изразио задовољство радом тренерске организације у претходном мандату, посебно чињеницом да је у овом периоду организован велики број школа за тренере као и стручних семинара. Ивановић је обећао да ће и
убудуће ова организација имати снажну подршку ФС БО.

Текст и фото: Р. Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content