2021-06-20T11:08:11+02:00 20. јуна, 2021. 11:00 |

ДЕРБИ ЗА ЧЕТВРТФИНАЛЕ: Маринине (промо)

Лавице, краљице, хероине… Можете их назвати како год желите и нећете погрешити, кошаркашице Србије су све то, а то доказују изнова и изнова.

Овог пута испред себе имају јаке противнице које нису без разлога стигле до Европског првенства, али и бреме фаворита, јер су на претходном шампионату освојиле бронзану медаљу.

Кладионица Меридиан играчима поклања 2.000 ДИНАРА за онлине клађење

Оно што сви прижељкујемо је да сада оду корак даље и донесу Србији још једну медаљу, а на том путу им је потребна наша и ваша подршка. Осим што ћете навијати за њих, постоји још један интересантан начин да их подржите.

За почетак, кликните ОВДЕ и преузмите БОНУС ЗА СПОРТСКО КЛАЂЕЊЕ У ИЗНОСУ ОД 2.000 ДИНАРА, а онда све ставите на наше лавице!

Бонус добијате одмах пошто се региструјете на meridianbet.rs, што можете учинити једним кликом ОВДЕ.

Али, вратимо се сада на кошарку. Изабранице Марине Маљковић су у Шпанију отпутовале у сјајном расопложењу и као један од главних фаворита, што су и оправдале у прве две утакмице.

Након велике драме побеђена је селекција Италије, а много лакши посао имале су против Грчке. Сада следи оно најбитније – утакмица за пласман у четвртфинале, а ривал су комшинице из Црне Горе.

Кладионица Меридиан играчима поклања 2.000 ДИНАРА за онлине клађење

Оваква дерби одавно нисмо гледали, а у досадашњим дуелима Црна Гора је имала више успеха, две победе уз један пораз.

Али, ово је нека нова Србија, Србија која има вођу на терену – Јелену Брукс, изузетно мотивисану Соњу Васић, која ускоро завршава каријеру, као и бескрајно талентовану Ану Дабовић.

Ако буду играле како знају – не сумњамо у победу!