2021-02-04T09:41:58+01:00 4. фебруара, 2021. 09:41 |

Дипломе и појасеви вежбачима аикида

Борилачки центар „Кнез Милош“ у Костолцу, који се бави вештином система самоодбране реални аикидо, у суботу, 30. јануара, у Дому омладине, организовао је свечану доделу диплома и појасева које су вежбачи заслужили на полагању одржаном у децембру прошле године.  

Због епидемиолошке ситуације додела је одлагана. Иначе је и полагање било организовано у складу са рестриктивним мерама, у мањим групама, без масовног окупљања и публике, која у уобичајеним околностима испуни сва места у костолачкој спортској хали. 

У децембру је у Костолцу било 35 полагача, уз још 15 асистената и све је протекло више него успешно. После свега, вежбачи су ишчекивали овај дан када ће се опасати „бојом“ новостечених вештина.

Иначе, Борилачки центар „Кнез Милош“ окупља око 200 вежбача и асистената у секцијама у Пожаревцу, Костолцу, Петровцу на Млави, Малом Црнићу, Жабарима и Александровцу, за које су задужени лиценцирани тренери. Њих предводи Антон Ивановић Тони, који исказује наду да ће следеће полагање, планирано за јун, бити организовано на уобичајен начин и вежбачи свих секција са територије браничевског округа окупљени на једном месту. 

А. М.