2021-02-14T09:43:04+01:00 14. фебруара, 2021. 09:43 |

Добар рад даје резултате

Уписао је Млади радник четири везане победе у последња четири кола. После Партизана, Новог Пазара и крагујевачког Радничког савладан је у 15. колу и Борац из Старчева.

Екипа је спремна, расположена и надахнута за меч са сваким противником, па директор клуба Саша Јоксимовић не крије задовољство.-Мало смо осцилирали са претходним резултатима, али нам је било потребно више времена и стрпљења да укомпонујемо играчки састав.То стрпљење се исплатило, уписали смо четири везане

Саша Јоксимовић

победе. Добар рад је дошао до пуног изражаја. Екипа се консолидовала и тимски стабилизовала. Руководство нашег клуба је такође имало стрпљења и веровало у наш рад и напоре дајући нам максималну подршку у сваком погледу.

-Нема у Супер лиги наивних и лаких екипа без обзира на положај на табели. Нормално је да наша екипа четири последња успеха крунише новим победама. Обезбедили смо играње у плеј-офу сада је само питање позиције. Као и претходни сусрети и даље се игра без публике, због ковида. Неоспорно да недостаје присуство навијача. Ми смо омогућили да се свака наша игра прати у директном ТВ преносу преко видео линка нашег клуба, каже Јоксимовић.

Текст и фото: Р. Сандић