Поново ради клизалиште
Поново ради клизалиште

    Од понедељка, 9. јанура, сви љубитељи клизања на леду на Стадиону малих спортова у Културно спортском центру Пожаревац,  имају прилику да уживају у чаролијама које пружа овај спорт.

Поводом отварања клизалишта, у Културно спортском центру „Пожаревац“ одржана је конференција за медије. Новинарима су се обратили чланица Градског већа задужена за спорт и омладину Ана Миљанић, директор Културно спортског центра Ненад Митић и председник Комисије за спорт Града Пожаревца Златан Костић.

            Новина у односу на прошлогодишњу сезону је  да се ове године на клизалишту организује и забавни програм под називом „Ледило”, који подразумева тематске музичке вечери, музику седамдесетих, осамдесетих, деведесетих, ди џеј наступе, наградне игре и такмичења. Свима који пожеле да се окрепе, стајаће на располагању топли напици.

Ана Миљанић је овом приликом истакла да се Град и ове године одлучио за варијанту изнајмљивања клизалишта, али да се не одустаје од његове куповине чим се за то укаже прилика.

-КСЦ „Пожаревац“ на челу са директором Ненадом Митићем ће се потрудити и уложити максималан напор да грађанима на клизалишту буде све обезбеђено, а сви ми заједно ћемо допринети да ове године све то протекне у најбољем реду. У томе ће нам помоћи и помоћница градоначелника Светлана Милутиновић, која је најзаслужнија за новогодишњу декорацију Града, а која ће учествовати и у украшавању простора око клизалишта. Поред тога, припремили смо и разне тематске дане и вечери, а настојаћемо да доведемо и оне који се баве уметничким клизањем, како би суграђанима пружили могућност да и у томе уживају, истакла је Миљанић.

Директор КСЦ Ненад Митић наговестио је да ће клизалиште засигурно бити доступно грађанима до 9. фебруара, а вероватно и дуже.

-За разлику од прошле, ове сезоне обезбедићемо клизачима много боље услуге и услове. Покушаћемо да доведемо инструктора, који би у периоду од 14 до 20 сати, учио клизању све заинтересоване и то се не би наплаћивало. Такође, после 22 сата  у плану су журке на леду, а пре почетка клизања, у јутарњим сатима од 9 до 10 сати, можда  и школа хокеја, рекао је Митић.

                      Радно време клизалишта је од 10 до 22 сата, а цене су као и прошлогодишње. За улаз треба издвојити 100 динара, а за изнајмљивање клизаљки, такође 100 динара. Клизање ће се изводити по блоковима, на свака два парна сата (10, 12, 14, 16, 18 и 20 сати), непосредно пред сваки блок, ледена плоча се чисти и спрема за наредни термин.

                                                                                                                                  IMG_20170110_133443_resized_20170110_013837373  И.В.

Share.

Comments are closed.

Skip to content