Са само седам година Нађа Мишић  је већ успешна спортисткиња.  Поред гимнастике коју тренира у клубу СГК „Звезда” у Пожаревцу и где већ осваја прве медаље, ова талентована девојчица успева својом брзином да задиви Србију. У свет атлетике је ушла случајно, али је брзо показала наслеђени таленат од мајке Анђеле Николић сада Мишић,  бивше репрезентативке и државног првака за млађе јуниорке у спринту.

Нађа сада тренира атлетику у београдском клубу „Муње”. За само неколико месеци освојила је 15 медаља уз велику подршку родитеља који заједно тренирају с а њом.

Посебно успешан био јој је  9. март. Два такмичења у размаку од два сата донела су јој  два  злата. Прво се догодило у Новом Саду, друго у Београду. Освојена новчана средства у „Трци за дечји осмех“  у Новом Саду, с обзиром на то да је ово надметање имало хуманитарни карактер, усмерена су за помоћ деци којима је та помоћ најпотребнија. У конкуренцији такмичара 2017. годишта и млађих, Нађа је прво место истога дана освојила и на Првенству Београда у атлетској дворани Атлетске школе Ц.

Share.
Leave A Reply

Skip to content