Пожаревачки суперлигаш за сада без журбе креира планове за нову сезону, јер има времена до званичног почетка припрема. Наравно појачања су увек у првом плану. Председник клуба Лаза Ристић има искуства за одабир правих играча и смирено  са својим сарадницима обавља свакодневно послове везане за најуспешнији спортски колектив Пожаревца.

      -Радимо, тренирамо од почетка маја са играчим који имају уговоре и са млађим категоријама. Углавном се ради на усавршавању индивидуалне технике. Тренинзи се завршавају 15. јуна. То је освежавајућа фаза после паузе због ковида -19. Затим следи одмор до 13. јула када ће званично почети припреме за првенствену сезону 2020/21, која стартује 15. септембра, каже Ристић.

     Дошла су прва двојица нових играча.

     -Потписе су ставили искусни интернационалац Младен Бојовић, који нам је дошао из Француске Супер лиге и пионирски репрезентативац за млађе категорије 2005, примач Петар Алексић (197) из Књажевца.

      Листа принова није закључена.

      -У плану нам је да доведемо још једног примача и средњака. Углавном ћемо се базирати на сопственом кадру пошто имамо веома добар подмладак. Стручни штаб остаје исти, тако да немамо проблема ни са играчима, а ни са стручњацима, каже Ристић. 

                                                                                                                Р. Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content