Представљамо вам специјалну промоцију која ће обрадовати љубитеље свих врста онлајн слот игрица! Меридиан је једино место на планети које мисли на поклонике свих врста игара!

Уз неодољиву LOYALTY BONUS промоцију пружа вам се прилика да се на недељном нивоу изборите за део МИЛИОНСКОГ НАГРАДНОГ ФОНДА!

Све што се од вас тражи јесте да будете лојални! Ако сте редован играч, тим боље, шансе за освајање сјајних бонуса се самим тим повећавају! Сваким спином освајате одређени број бодова који вам доноси напредак на ранг-листи најбоље пласираних играча.

Коју год врсту игре да одаберете напредак је загарантован! Позивамо љубитеље свих врста игара да узму учешће у овој сјајној акцији!

Одиграјте партију блекџека или покера, нека се точак рулета заврти! Спинујте уз ваше омиљене слот игрице или уживајте у квизовима и live dealer играма!

Једина ставка коју треба да испуните да бисте учествовали је да поседујете кориснички налог, а ако и не поседујете, нема проблема! Регистрација траје свега неколико секунди, а носи са собом специјалан ПОКЛОН БОНУС за новајлије!

Одмах након регистрације освојићете 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios. Није потребно ни да депонујете новац на ваш налог, ПОКЛОН СПИНОВИ вас чекају одмах након регистрације!

Региструјте се, уживајте у чарима најбоље добродошлице и не пропустите прегршт сјајних игара у Меридиану!

Share.

Comments are closed.

Skip to content