Успешну генералну пробу пред почетак такмичарских утакмица ФК „Млади радник 1926″ имао у суботу против екипе „Слога” из Баточине. На градском стадиону „Др Михаило Андрејевић Андрејка” Пожаревљани су славили са 4:0.

     Голове за „Млади радник 1926″ постигли су Илија Ђорђевић у 40. минуту, Димитријевић у 50,Реџић у 60. и Денковић у 75. минуту. Млади радник играо је у саставу: Младеновић, Илија Ђорђевић, Стевић, Милорадовић, Стевић, Пауновић, Живановић, Јанковић, Реџић, Марковић, Димитријевић, Луковић. Играли су још и Лазар Ђорђевић, Денковић, Марко Ђорђевић, Соколовић, Радојковић и Петровић.

     Већ наредног дана подмлађен састав екипе „Млади радник 1926″ играо је утакмицу првог кола купа Градског фудбалског савеза Пожаревац против Борца из Кленовника и победили резултатом 8:0.

     Распуцан и у добром расположењу, пожаревачки српсколигаш у недељу, 10. марта на свом стадиону дочекује екипу „Будућност Крушик 2014″ из Ваљева у оквиру 16. кола Српске лиге „Запад”.

     Пожаревљани ову утакмицу дочекују са десете позиције, надајући се да ће у пролећном делу првенства поправити скор и попети се за још неко место на табели. Утакмица почиње у 14 сати и 30 минута уз бесплатан улаз

                                                                                                                         С.С.

Share.
Leave A Reply

Skip to content