2021-01-24T08:49:26+01:00 24. јануара, 2021. 08:49 |

Фото-конкурс до краја јануара

Tуристичка организација Петровца на Млави организатор је фото-конкурса који је објављен крајем прошле године на тему „Празнична зима у општини Петровац на Млави“. Првобитни рок слања фотографија  био је до 20. јануара , али је због великог интересовања и снежног покривача који је пределе општине учинио лепим за фотографисања, продужен до краја јануара.

На фото-конкурсу могу учествовати физичка лица старија од 18 година, учешће је бесплатно. Фотографије које имају потпис аутора неће бити прихваћене, а  једна од пропозиција је и да фотографије морају бити начињене на подручју општине Петровац на Млави. Аутори могу да конкуришу искључиво са колор фотографијама у дигиталном облику и то са максимално четири фотографије израђене за време трајања конкурса.

Најбоље фотографије изабраће стручни жири и оне ће бити изложене на сајту Tуристичке организације као и на друштвеним мрежама. Стручни жири радиће у саставу: Драган Милосављевић, академски сликар, Милица Лукић, дипл. дигитални уметник, Срђан Вујатовић,  дипл. историчар уметности, Христина Ђорђевић, дипл. политиколог за међународне односе, шеф кабинета председника Општине и Катарина Стојановић, мастер дизајнер.

Ауторима најбољих фотографија следе награде: Објављивање фотографија у календару општине за 2022. годину и ваучер за вечеру за две особе.