У Забели је одржана Конференција клубова Браничевске лиге. Председавао је Бобан Огњановић (Борац Кленовник). Присуствовали су представници свих 16 клубова као и председник ФС БО Томислав Ивановић, ген.секретар Драгиша Јовановић, председник судијске организације ФСБО Горан Милановић и референт такмичења Емил Јанковић.

      На Конференцији су прихваћени извештаји које су поднели комесари за такмичење и за делегирање судија Зоран Јанковић и Зоран Демић.

     Првенство се наставља  14/15.марта, а завршава се 14. јуна са једним ванредним колом. Бараж за останак у лиги је 20/21. јуна. Обавезни семинар тренера пред почетак првенства биће одржан 11. марта у 18,00 часова у Забели. Клубови су такође упознати са трошковником Савеза за пролећни део првенства, који је остао исти као и на почетку такмичарске сезоне.

      Присутнима се обратио и председник ФС БО Томислав Ивановић.

      -У последњој години клубови Окружне лиге потврдили су свој реноме. Све више се сређује инфраструктура што нас  радује. Гледао сам више дерби утакмица и  сматрам  да се у Браничевској лиги игра квалитетан фудбал. Постоје гаранције за још виши ниво квалитета и организацију утакмица, рекао је Ивановић

      По завршетку Конференције председник Томислав Ивановић поделио је клубовима лопте марке „Ерима“ набављене средствима од наплаћених казни клубовима.                                                                                                                                      

                                                                                                                                       Р. Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content