2020-03-07T19:43:08+01:00 7. марта, 2020. 19:43 |

ФУДБАЛ: Добро суђење у јесењем делу

У Забели је одржана Конференција клубова Браничевске лиге. Председавао је Бобан Огњановић (Борац Кленовник). Присуствовали су представници свих 16 клубова као и председник ФС БО Томислав Ивановић, ген.секретар Драгиша Јовановић, председник судијске организације ФСБО Горан Милановић и референт такмичења Емил Јанковић.

      На Конференцији су прихваћени извештаји које су поднели комесари за такмичење и за делегирање судија Зоран Јанковић и Зоран Демић.

     Првенство се наставља  14/15.марта, а завршава се 14. јуна са једним ванредним колом. Бараж за останак у лиги је 20/21. јуна. Обавезни семинар тренера пред почетак првенства биће одржан 11. марта у 18,00 часова у Забели. Клубови су такође упознати са трошковником Савеза за пролећни део првенства, који је остао исти као и на почетку такмичарске сезоне.

      Присутнима се обратио и председник ФС БО Томислав Ивановић.

      -У последњој години клубови Окружне лиге потврдили су свој реноме. Све више се сређује инфраструктура што нас  радује. Гледао сам више дерби утакмица и  сматрам  да се у Браничевској лиги игра квалитетан фудбал. Постоје гаранције за још виши ниво квалитета и организацију утакмица, рекао је Ивановић

      По завршетку Конференције председник Томислав Ивановић поделио је клубовима лопте марке „Ерима“ набављене средствима од наплаћених казни клубовима.                                                                                                                                      

                                                                                                                                       Р. Сандић