2020-02-14T10:10:42+01:00 14. фебруара, 2020. 10:10 |

ФУДБАЛ: Припреме ЖФК „Пожаревац“

Добар рад у Деспотовцу

Суперлигаш ЖФК „Пожаревац“ налази се на заједничким припремама у Деспотовцу.
Нови шеф струке Братислав Живановић жестоко ради са девојкама и верује да ће у пролећном делу бити успеха, односно да ће Пожаревљанке које нису оствариле ниједну победу, изборити опстанак у елити.
-Уводни део припрема одржан је у Пожаревцу. Тренинзи су организовани у балону СЦ Пожаревац. Руководство Клуба омогућило је деветодневне заједничке припреме у Деспотовцу. Услови су добри, као и смештај у хотелу. Девојке добро подносе тренинге, задовољство је радити са њима. Тренутно располажемо са 19 фудбалерки, а очекујемо још једно појачање, каже Живановић.
Женски фудбалски клуб „Пожаревац“ један је од староседеоца у Супер лиги. Сви у клубу надају се да ће се статус члана елите задржати.
-Неоспорно је да је борба за опстанак велики изазов. Прихватио сам се овог посла свестан тежине ситуације у којој се клуб налази, нарочито после отказа Нине Матејић, која је требала да буде главно појачање. У Деспотовцу смо одиграли прву утакмицу провере са „Слогом“ из Земуна, а потом и тријагонале на коме је поред наше екипе и Земунки, учестовао и ЖФК „Мајднпек“, нагласио је Братислав Живановић.
По повратку из Деспотовца, Пожаревљанке ће наставити пуном паром, све до првенствене утакмице са „Црвеном звездом“, која ће се у Београду одиграти 22. фебруара.

Р. Сандић