Ево какав вас БОНУС и КВОТЕ очекују за ново издање Лиге нација!

Ново издање Лиге нација полако узима замах. Имали смо прилике да видимо неколико интересантних и узбуљивих мечева, али то је била само увертира за оно што нас очекује данас, сутра и прекосутра. На терен ће изаћи велики број фудбалских асова, али и репрезентација Србије, која након утакмице са Норвешком тражи још један позитиван резултат на домаћем терену. Понуда је стварно разноврсна, али пре него што кренемо на суштину и конкретне квоте желимо да вам представимо једну феноменалну добродошлицу у режији кладионице Меридиан.

ПРЕУЗМИ БОНУС – 500 РСД БЕЗ УСЛОВА

О чему се ради? Кладионица Меридиан се увек труди да на прави начин награди своје нове кориснике и са таквом праксом се наставља и у наредном периоду.

Сваки нови регистровани корисник на меридианбет.рс добија ПОКЛОН ДОБРОДОШЛИЦЕ У ИЗНОСУ ОД 500 РСД БЕЗ УСЛОВА за онлине и уживо клађење. Морате признати да се овако нешто не виђа сваки дан, зато немојте много чекати, већ „зграбите“ бонус и потом га искористите за најбољу понуду за Лигу нација коју можете пронаћи у региону!

Све се налази на меридианбет.рс, а ми смо вам овом приликом представљамо пет мечева које би било штета пропустити.

ПРЕУЗМИ БОНУС – 500 РСД БЕЗ УСЛОВА

БЕЛГИЈА – ХОЛАНДИЈА, петак 20.45

Типови и квоте: кец 2.30, икс 3.50, двојка 3.10

Време је за судар два тима која знају да одиграју изузетно допадљиво и на велики број голова. Селекције Белгије и Холандије у својим саставима имају безброј квалитетних индивидуалаца, што само значи да ће бити веома узбудљиво.

Топла препоруке је да добро обратите пажњу на поменути меч!

Предлог за игру: GG

Квота у Меридиану: 1.70

ФРАНЦУСКА – ДАНАСКА, петак 20.45

Типови и квоте: кец 1.75, икс 3.60, двојка 4.70

На први поглед меч који има изразитог фаворит, али када се добро сагледа све што је репрезентација Данске урадила у претходних неколико година, јасно је да „галски петлови“ неће имати лак задатак. Данска на челу са опорављеним Ериксеном игра феноменалан фудбал, што значи да ћемо имати прилике да гледамо прави фудбалски спектакл на француском националном стадиону!

Предлог за игру: 1&2+

Квота у Меридиану: 2.30

ИТАЛИЈА – НЕМАЧКА, петак 20.45

Типови и квоте: кец 2.50, икс 3.25, двојка 2.75

Репрезентације које спадају у ред најтрофејнијих екипа на свету састаће се у суботу на стадиону „Renato Dal’Ara“. Овај дуел ће имати различито значење за Немце и Италијане. „Панцери“ ће покушати да се што боље „скоцкају“ за Светско првенство у Катару, док ће „азури“ видети на кога могу да рачунају у будућности, будући да их нећемо гледати на Мундијалу крајем године. Све у свему, када се састају Италија и Немачка не може да буде досадно, на кога ви типујете?

Предлог за игру: 3+

Квота у Меридиану: 1.90

ПРЕУЗМИ БОНУС – 500 РСД БЕЗ УСЛОВА

ЧЕШКА РЕПУБЛИКА – ШПАНИЈА, субота 20.45

Типови и квоте: кец 3.85, икс 3.35, двојка 1.80

Након једног планетарног дербија, поново је пред нама меч у ком пребрзо можемо да прогласимо фаворита. Готово сви фудбалски аспекти иду на страну Шпаније, али далеко од тога да ће се репрезентација Чешке само „склонити“ на домаћем терену. Каква је ваша предикција поменутог меча?

Предлог за игру: 2&2+

Квота у Меридиану: 2.40

СРБИЈА  – СЛОВЕНИЈА, недеља 20.45

Типови и квоте: кец 1.50, икс 3.85, двојка 6.40

Изабраници Драгана Стојковића Пиксија након једног веома физичких захтевног дуела немају много времена за одмор. Већ у недељу поново излазе на терен стадиона „Рајко Митић“ где ће одмерити снаге са селекцијом Словеније. Као и против Норвешке, Србија има предност када говоримо у кавлитету играчког кадра, али квалитет мора да се потрвди на терену. Да ли „орлови“ могу до победе у недељу?

Предлог за игру: 1&2-3

Квота у Меридиану: 3.00

* Напомена: квоте су подложне променама!

ПРЕУЗМИ БОНУС – 500 РСД БЕЗ УСЛОВА

ИГРАЈ ЗА КАТАР – СПРЕМИ СЕ ЗА СВЕТСКО: Подсећамо вас да је у кладионици Меридиан у току до сада невиђено такмичење на нашим просторима. Сви играчи имају прилику да освоје пут, карту и смештај за Светско првенство у фудбалу, које се у новембру одржава у Катару. Све што је потребно јесте отворен налог на сајту меридианбет.рс и учешће у свакодневним изазовима из спорта и слот игара.

Share.

Comments are closed.

Skip to content