На кик бокс првенству Централне Србије у дисциплини фул контакт, 30. септембра, такмичар Петар Бојатовић је, у категорији до 67 килограма, за старије јуниоре, освојио златну медаљу и посебно пехар за најбољег старијег јуниора на турниру одржаном у Кладову. 

Петар је за противника у финалу имао изузетно чврстог и квалитетног борца, али је и поврх тога приказао своју шампионску форму. После бронзане медаље на Европском купу “Србија опен” и златне медаље на првенству Србије у дисциплини фул контакт, овај резултат је само показатељ Петрове овогодишње шампионске форме и одличне стратегије која му се припрема у кик боксу клубу КБС “Смедерево”.

 -Задовољан сам постигнутим Петровим резултатима и у овој години, но то није тренутно стање већ је то континуитет нашег рада већ три године уназад где се млади Бојатовић сваке године окити бар једним златом у некој од дисциплина у кик боксу. Наравно да су ту и веома битан фактор Петрови родитељи, као и веома квалитетан спонзор Минел Еним из Смедерева, изјавио је Петров тренер Небојша, Бобан, Живојиновић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content