У последњем, 22. колу Друге лиге у футсалу, КМФ „Пожаревац“ је убедљиво савладао КМФ „Партенон“ из Смедеревске Паланке резултатом 10:3 (4:2) и овом победом „прескочио“ чак два клуба на табели и изборио учешће у овом рангу такмичења и наредне године.

     Већ у 12. минуту резултат је гласио 3:0 за домаће. Најпре је у 2. минуту прецизан био Ненад Симић, десет минута касније Лепојевић је повиси на 2:0, да    би се потом у стрелце уписао и Владимир Симић.

     Гости су потом заиграли ангажованије и то је резутирало голом Туфегџића у 17. минуту. На следећи гол чекало се само један минут, када је млади Стефан Мирковић ефектно погодио гол немоћног Нађа и повисио резултат на 4:2.

     Гости се не предају и успевају да мајсторијом изванредног Филипа Јовановића постигну погодак и задрже резултатски прикључак. Са тим резултатом се и отишло на одмор.

     У других 20 минута на терену је постојао само један тим, коме је тренер Милош Ђорђевић током одмора наредио тоталну офанзиву, што су они до једног испоштовали.

     Голеаду започиње сјајни Лепојевић који је, стекао се утисак, могао да постигне гол кад год би му супарнички играчи дали више од пола метра простора на њиховој половини. Популарни „Џоги“ био је прецизан у 23. и у 25. минуту, а до краја утакмице су му се придружили још и Ненад Симић у 24, Александар Станковић у 30, Јован Благојевић у 32. и Владимир Симић у 33. минуту. Једини гол у другом полувремену за госте постигао је Јовановић у 26. минуту.

     Утисак читаве сезоне, када је КМФ „Пожаревац“ у питању, је да су заслужили бољи пласман. Међутим, олако препуштени бодови у неколико утакмица код куће, као и многобројне повреде у другом делу првенства довеле су их до ситуације да су били надомак испадања из овог ранга такмичења.

     Евидентно је тренер Милош Ђорђевић успео да мотивише играче и темпира форму за саму завршницу, па су Пожаревљани сасвим заслужено, у „фото финишу“ изборили визу за Другу лигу и наредне године.

                                                                                                                              С. С.

Share.

Comments are closed.

Skip to content