Четворица ученика костолачке Техничке школе са домом ученика „Никола Тесла“, сутра, 14. маја, крећу у Француску, на Светско школско првенство у гимнастици.   

Душан Тодоровић, Лука Живановић, Богдан Михајловић и Давид Живановнић су ове школске године, на Републичком Првенству из спортске гимнастике, освојили прво место и тиме обезбедили пут на Светско школско првенство у Француској, у периоду од 14. до 22. маја. Због спречености наставника Предрага Милутиновића, наше младе спортисте водиће председник клуба „СО Партизан“ из Костолца Александар Шаманц.

Уочи одласка, за њих је приређен пријем у кабинету председника Градске општине Костолац, Серџа Крстаноског. Поред председника, дочекале су их и председница Скупштине Градске општине Костолац Милена Церовшек и чланица Већа Градске општине Костолац Маријана Божић.

Тим поводом су представници Градске општине за ову победничку четворку и тренера припремили поклоне и пожелели им пуно среће, успеха и што бољи пласман на предстојећем Светском првенству.

Млади спортисти и тренер исказали су захвалност на лепим жељама и опреми коју су им обезбедили Градска општина Костолац и Спортски савез града Пожаревца.

 

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content