У присуству чланова и симпатизера, Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Пожаревцу, протеклог уторка, прославиo је 28 година од оснивања.

Слободан Јовић, председник ГО СПС рекао је том приликом да СПС као државотворна партија има најбољи програм од свих странака у земљи. Социјалистичка партија, како је рекао, одувек је била препознатљива по хуманости, високом образовању и стручности својих чланова.

-Прошли смо трновит пут, и добра, и недаће. Превазишли смо велике турбуленције, да бисмо на крају многима послужили за пример. Учинили смо све да СПС живи и ради… Наша странка поуздан је коалициони партнер. Предстоје нам велике обавезе, чека нас и Конгрес који је планиран за децембар. Изборе морамо спремно дочекати, предложићемо најбоље међу нама, а све како би ова партија наставила да живи и ради. Морамо учинити највише што можемо да се СПС у Граду боље позиционира него што је то данас случај. Сматрам да то заслужујемо.

Овај сусрет прилика је да се подсетимо на претходни период, да разменимо искуства, сагледамо проблеме са којима се сусрећемо, али и да призовемо неке лепе утиске и тренутке којих је за ових 28 година и те како било, истакао је на свечаности обележавања годишњице, председник Градског одбора СПС у Пожаревцу Слободан Јовић.

М. П.       

Share.

Comments are closed.

Skip to content