2019-11-25T11:50:53+01:00 25. новембра, 2019. 11:50 |

Градско такмичење основних и средњих  школа у рукомету 

У Спортском центру Пожаревац одржано је Градско такмичење основних и средњих  школа у рукомету  на коме су учествовале по три  екипе у мушкој и три  у женској конкуренцији окупивши 60 ученика и 36 ученица.  Најбољи пласман међу дечацима имао је тим школе „Свети Сава“ који се пласирао за Окружно надметање, док су на другом и трећем месту биле О.Ш. “Јован Цвијић“ и О.Ш. “Вук Караџић“. У конкуренцији девојчица победила је екипа исте школе  – “Свети Сава“ која иде на окружно такмичење, друго место припало је тиму О.Ш. “Вук Караџић“ а треће  О.Ш. „Десанка Максимовић“.

Код ученика средњих школа учешће су пријавиле две, док код девојака није било пријављених екипа. Победник је Техничка школа “Никола Тесла“ која иде на Окружно надметање, док је другопласирани тим Медицинске школе Пожаревац.

Вреди поменути да су такмичење водили наставници  Милан Станковић, „Вук  Караџић“, Саша Миловановић „Свети  Сава“, Александар  Шаманц, „Јован Цвијић“, Александар Вјештица, „Десанка Максимовић“, Милан Јовић, Медицинска школа  и Марко Сузић, Техничка школа“ Никола Тесла“. Утакмице је судио Душан Васиљевић записничари су били  Драган Ћирић (уједно и koординатор такмичења) и Сузана Нешковић.