Као и претходних шест година волонтери пожаревачког Удружења „Solidarnost Online“ ових дана вредно раде на прикупљању играчака, слаткиша, гардеробе и новца од којих ће бити направљени новогодишњи и божићни пакетићи намењени деци којима родитељи и окружење нису у могућности да приуште. Тим поводом Удружење „Solidarnost Online“ подсећа све људе добре воље и широког срца да се и овај пут могу да се прикључе акцији и донесу играчке, гардеробу и слаткише у кафе „Арабика“ у пожаревачкој улици Лоле Рибара 36. Уколико желе, суграђани могу помоћи новчаним средствима уплатом суме коју сами одреде на рачун „Solidarnosti Online“ број  170-0030048305000-51  сврхa: зa пaкeтићe.

Како смо сазнали у Удружењу, и овај пут у време наступајућих празника волонтери и Деда Мраз доделиће у Пожаревцу и околним местима пакетиће најмлађима којима су најпотребнији и подсетити да и у тешким тенуцима неко мисли на њих. Минулих година деци је уочи Нове године и Божића поклањано између 200 и 250 пакетића, а наде су да ће овај пут број дарова бити већи. Наравно, уз помоћ свакога ко жели да буде део oвe хумане нoвoгoдишњe чaрoлиje.

Са надом да ће овогодишња акција остварити очекивања и вратити појединим малишанима осмех на лице, из „Солидарности“ поручују:

– Знамо, има нас!

Влада Винкић

Share.

Comments are closed.

Skip to content