2018-08-10T00:19:40+02:00 10. августа, 2018. 00:19 |

ХУМАНИ БАЈКЕРИ: Помажу обнову куће младићу из Кључа

   Када га је и други пут задесила велика трагедија, поплава домаћинста у недавним временским непогодама, Горан Ђорђевић, младић из петровачког насеља Кључ није ни могао претпоставити да за њега има наде захваљујући члановима интернационалног Мото клуба „Шкорпион“ из Швајцарске. Они су притекли у помоћ несрећном младићу тако што су прикупили  новац  за комплетну обнову куће страдале у недавним  поплавама и обезбедили неопходну белу технику.  Ово је, иначе, друга велика Горанова трагедија, пре три године кућу му је захватио пожар у коме је изгубио оца и од тада живи сам.

              Секретар Мото клуба  Добрица Драгић каже да „Шкорпион“ постоји од 1999. године, да окупљају бајкере са територије бивше Југославије, воле моторе и баве се хуманитарним радом. „Помажемо где год је потребно. Данас је помоћ потребна Горану Ђорђевићу и ми смо ту да помогнемо колико можемо, каже Драгић уз захвалност Општини Петровац на Млави која је помогла у овој хуманој мисији као и фирмама грађевинског материјала.

             За Горана Ђорђевића ово је нови почетак. „Овим људима сам изузетно захвалан што су ми обезбедили основне услове за живот. Захваљујем се и Општини Петровац као и Комуналном јавном предузећу „Извор“ на помоћи, каже Ђорђевић.