2020-12-11T09:02:24+01:00 11. децембра, 2020. 09:02 |

Илић задовољан игром саиграча из ВГСК

Играчи зонаша ВГСК надали су се да ће освојити нова три бода и још више скочити на табели, али је стигло обавештење да се због болести фудбалера ОФК „Аранђеловац 1979“ сусрет отказује и да ће се исти играти наредне године.


Капитен и један од најискуснијих играча Далибор Илић за недељник „Реч народа“ изнео је своје виђење и могућности великоградиштанског клуба.

-Били смо спремни и одлучни да остваримо победу у последњем јесењем колу Подунавско – Шумадијске зоне на нашем терену и са три нова бода завршимо полусезону пласманом на горњи део табеле, односно у првих шест екипа, каже Илић.

Атмосфера у клубу је одлична.

-Радили смо квалитетно. Сачуван је костур екипе. Атмосфера је као у сложној фамилији. Руководство клуба на челу са председником Сашом Стевићем испоштовало је сваки договор, и више од тога.

Искусни тренер Срђан Димитријевић свој програм испунио је у потпуности.

-Тренер Срђан Димитријевић припреме је спровео по плану и програму. Било је малих проблема са ротацијом играча, убацили смо омладинце који су успешно заменили старије играче.

Могло је и боље.

-Свакако да је могло боље, међутим морам да кажем да сам задовољан целокупном игром и клупском атмосфером. На терену су се сви залагали максимално. Оставили су срце на терену. Сматрам да ћемо на пролеће бити још хомогенији, јачи и у сваком смислу бољи, истиче капитен Далибор Илић.

Фудбалски клуб ВГСК се са освојених 25 бодова налази на 8. месту и то са остварених 8 победа, 1 ремијем и 7 пораза.

Р. Сандић