Бренд Плазма већ 55 година својим врхунским квалитетом и препознатљивим укусом осваја срца генерација. Према мишљењу потрошача и ове године проглашена је најомиљенијим домаћим производом у категорији слаткиша, на традиционалној додели признања „Мој избор“ у организацији Удружења „Моја Србија“.

Kонстантним унапређењем квалитета и иновацијама, Плазма као домаћи бренд, синоним је за квалитет, а свој кредибилитет изградила је, не само у Србији, већ и на иностраним тржиштима. Плазма је и ове године изабрана за најомиљенији бренд међу слаткишима којима потрошачи највише верују.

Фото: Извор Бамби

-Признање „Мој избор“ је од великог значаја за нас, јер долази од самих потрошача. Велика је част 13. годину заредом носити ово престижно признање које за нас представља још једну потврду да уживамо огромно поверење потрошача који препознају и награђују квалитет Плазме. Kао домаћи бренд, Плазма је значајан део породичне, али и националне традиције и због своје трајности, прави је ослонац у свим тренуцима. Јединствена рецептура и неодољив укус и мирис су оно што Плазма кекс чини брендом који се воли и који инспирише, истакао је Страхиња Инић, бренд менаџер Плазма бренда.

Kао најомиљенији бренд у Србији, по оценама потрошача годинама уназад, али и бренд који је препознатљив у региону као и на многим иностраним тржиштима, Плазма кекс носи престижни жиг „Чуваркућа“ због употребе искључиво домаћих сировина у производњи. Плазма је неизоставан партнер у сваком тренутку и све што ти треба.

Share.

Comments are closed.

Skip to content