Листа кандидата за одборнике Скупштине Градске општине Костолац, под називом  „Група грађана „Искорак“ – Др Звонимир Благојевић – Мита Гаврилов“, предата је у петак, 29. маја, у 21 сат.

Носилац листе за Градску општину је Мита Гаврилов, који је и предао документацију Изборној комисији. На гласачком листићу ће ГГ „Искорак“ бити под бројем 4.

 

Том приликом, Гаврилов је истакао да је листа Искорака пажљиво бирана, и додао:

– Чине је људи различите старости и професија, од пензионера до доктора наука, тако да можемо да се изборимо са свим изазовима који нас очекују. Током ранијих избора, министарка Михајловић је обећала да ће костолачка издвојена предузећа бити враћена у састав ЕПС-а, али то обећање и даље није одржано. Ми ћемо се борити не само да испуњавамо своја обећања, већ и да друге подсећамо на то шта су обећали људима.“

Др Звонимир Благојевић је у Костолцу нагласио да ГГ „Искорак“ наступа на изборима за Скупштину ГО Костолац, као и за одборнике Скупштине града Пожаревца:

– Остварили смо добре резултате и на претходним изборима за обе скупштине. Сада у Костолцу очекујемо још бољи резултат, јер сматрамо да смо показали грађанима да заиста водимо рачуна о њиховим интересима. Као грађанска опција, бавимо се искључиво локалним проблемима. Искорак нема никакву централу ван Пожаревца, већ смо ту, гледамо се у лице са нашим суграђанима, делимо са њима добро и лоше. Ако нешто погрешимо, немамо одступницу да се изговарамо неком централом у Београду, већ признајемо своје грешке и радимо даље са циљем да то поправимо, а ако добро радимо онда су нам све похвале подстицај за још бољи рад, поручио је др Благојевић.

 

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content