2020-06-21T15:06:50+02:00 21. јуна, 2020. 13:11 |

У Пожаревцу и Костолцу: Излазност око 20 процената

У току су редовни парламентарни, покрајински и локални избори. Изборни дан у Пожаревцу и Костолцу до 12 сати протиче без већих нерегуларности,  бирачка места отворена су у 7 сати, осим једног које је отворено са десетак минута закашњења.

До 12 сати у Пожаревцу и Костолцу излазност је око 20 процената. Према подацима IPSOS-a у Србији је до 12 сати гласало 18,8 одсто бирача.

                                    Саша Павловић гласао у Кленовнику

Заменик градоначелника Пожаревца Саша Павловић гласао је на бирачком месту број 1, у Дому културе у Кленовнику, у  7.30.

 

                                Слободан Јовић гласао у Центру за културу

Председник пожаревачких социјалиста и први на листи СПС у Пожаревцу Слободан Јовић гласао је у 11 сати, у Центру за културу Пожаревац.

                      Никола Николић на бирачком месту број 33 у Пожаревцу

Носилац листе Група грађана „Доста је Било – Саша Радуловић“ Слободан Васић гласао је током преподневних сати у  Барама, а лидер Влашке странке „Мост“ у Пожаревцу Никола Николић гласао је у 11 сати у Медицинској школи, на бирачком месту 33.

КОСТОЛАЦ

Са листе СНС-а у Костолцу, Серџо Крстаноски је гласао на изборном месту број 6, у Дирекцији „ТЕ-КО“ Костолац“, у 9 сати, док је Милена Церовшек, у исто време, гласала на бирачком месту број 5, у Техничкој школи.

На гласачком месту број 6, у 12 сати,  у гласачку кутију је листиће убацио и Милан Грубетић, носилац Независне листе – Милан Грубетић. Око 9 сати, у Острову је гласао Мита Гаврилов, који на локалним изборима у Костолцу представља Групу грађана „Искорак“.