С.Васић

У складу са основним циљевима хуманости и помоћи угроженим категоријама становништва, Удружење „Solidarnost Online“ покренуло је акцију  прикупљања помоћи Пожаревљанима који су због епидемије корона вируса остали без посла а самим тим и новачаних средстава за куповину хране и хемије. Удружење је позвало и све суграђане који то могу и желе да буду волонтери у достави хране, лекова и осталих кућних потрепштина угроженима.

– На  наш позив до тренутка када обављамо овај разговор одазвало се 18 суграђана који су вољни да помогну, док је телефон за ангажовање волонтера 012/530-753. Наравно, у овај број не убрајамо сталне чланове Удружења „Solidarnost Online“ са којима смо непрестано у контакту и припремамо стратегију реализације помоћи током епидемије корона вируса а у складу са свим прописаним мерама заштите на нивоу државе, каже председник Удружења „Solidarnost Online“ Слободан Васић.

Жиро рачун за уплате за новчану помоћ угроженим породицама у храни хемији је  170-0030048305000-51 UniCredit Banca,  Удружење „Солидарност Онлине“,  Лоле Рибара 36/1,  12000 Пожаревац.

Када је реч о донаторима хране, они се треба обратити Слободану Васићу на број 062/530-653.

В.Винкић

Share.

Comments are closed.

Skip to content