2019-10-11T09:20:13+02:00 11. октобра, 2019. 09:20 |

Карате куп у Параћину: „Младом раднику“ 12 медаља

У организацији параћинског Карате клуба ,,Самурај,, и Карaте Савеза уже Србије, протеклог викенда у  Параћину је одржан ,,КУП ПАРАЋИНА“  који је окупио око 200 такмичара из целе Србије.

Такмичари Карате клуба „Млади радник“ су на овом такмичењу освојили 12 медаља, 7 златних, 3 сребрне и 2 бронзане медаље.

Златом су се окитили Алекса Арсић (златна медаља у катама за полетарце), Андрија Цветковски (златна медаља у катама у апсолутној категорији и златна медаља у борбама), затим Богдан Нинић (златна медаља у борбама за наде), Исидора Петровић (златна медаља у катама у „Д класи“ и златна медаља у борбама за наде) и Андреј Арсић (златна медаља у борбама за пионире).

Сребрне медаље припале су Ањи Арсић (сребрна медаља у катама у „Д класи“) и Ненаду Ђорђићу (сребрна медаља у катама у апсолутној категорији и сребрна медаља у борбама за пионире).

Андреј Арсић на овом спротском сусрету освојио је бронзану медаљу у катама, као и Ања Арсић (бронзана медаља у катама у апсолутној категорији).

Ово је била успешна провера младих такмичара Карате клуба „Млади радник“ пред КУП УЖЕ СРБИЈЕ, који се у Чачку организује 20. октобра.