Карате Федерација Србије и Карате клуб „Младеновац“ организовали су Куп Србије за полетарце, пионире и наде у катама и борбама. Наступали су такмичари у катама, а одржано је и такмичење у спортским борбама. Учествовало је око 500 такмичара регистрованих у Карате Федерацији Србији који су прошли квалификациона такмичења на својим такмичарским целинама.

Најмлађи такмичари Карате клуба „Млади радник“ на овом Купу освојили су десет медаља: две златне, две сребрне и шест бронзаних.

Освајачи медаља су: Андреј Арсић, златна медаља у катама у класи „А“ и сребрну медаљу у борбама у конкуренцији нада рођених 2008. у категорији -50 кг,  Ања Арсић, бронзана медаља у катама у апсолутној категорији и златна медаља у борбама у конкуренцији пионирки рођених 2011, Андрија Цветковски, бронзана медаља у катама у „Б“ класи и сребрна медаља у борбама у конкуренцији нада рођених 2009, Јована Нешић, бронзана медаља у катама у конкуренцији нада рођених 2009, Антонина Младеновић, бронзана медаља у борбама у конкуренцији пионирки рођених 2011. у категорији -35 кг и Ненад Ђорђић, бронзана медаља у катама у класи „А“ и бронзана медаља у борбама у категорији -50 кг, у конкуренцији нада рођених 2008. години.

Share.

Comments are closed.

Skip to content