2019-12-16T13:17:53+01:00 16. децембра, 2019. 13:17 |

Каратисти „Младoг Радника“ први у генералном пласману

Карате клуб ,,Омладинац“ из Беле Паланке и Карате Савез Уже Србије организовали су у Белој Паланци осми карате турнир „КИМИТ КУП“ који се налази у календару такмичења Карате Федерације Србије. На турнуру су учествовали такмичари из Северне Македоније и  Србије међу којима и представници КК „Млади радник“ из Пожаревца.

Освојили су седам златних и три бронзане медаље и према броју освојених медаља, у генералном пласману заузели су прво место.

Одличја су освојили: Андреј Арсић, златну медаљу у катама и златну медаљу у борбама у конкуренцији пионира рођених 2008, Ања Арсић, златну медаљу у катама  у апсолутној категорији и златну медаљу у катама у ,,Д“ класи у конкуренцији полетарки, Исидора Петровић, златну медаљу у катама у „Д“ класи, златну медаљу у апсолутној категорији у катама у конкуренцији нада рођених 2007. и сребрну медаљу у борбама у категорији  -40 кг, Алекса Арсић, златну медаљу у катама у „Д“ класи у конкуренцији полетараца и Ненад Ђорђић, сребрну медаљу у катама у „Д“ класи и сребрну медаљу у борбама за пионире.

 -У току овог месеца такмичари „Младог радника“ наступиће на завршном турниру у Чачку и са тим такмичењем окончату ову изузетно успешну сезону, обавестио нас је Зоран Вићић.