СЛОГА 1936БОЖИЋНЕ ЗВЕЗДЕ  2:1 (0:1)

Традиционална фудбалска утакмица „Божићне звезде“ одиграна је у Касидолу 38. пут. Као и до сада, одмерили су снаге активни играчи Слоге 1936, која је члан Градске лиге „Млава“ коју води ГФС „Пожаревац“ и бивши играчи овог клуба од којих је већина на привременом раду у иностранству.


Касидол – Стадион: Хиподром. Гледалаца: 120. Судија: Стеван Павловић (Касидол). Стрелци: Милан Марковић у 54. и Милош Јелић у 77. за „Слогу 1936“, а Милош Јанковић у 27. минуту за „Божићне звезде“.

 „СЛОГА 1936: Младен Вујчић, Александар Мишић, Милан Марковић, Никола Јанковић, Ненад Батинић, Михајло Стојићевић, Марко Срејић, Милош Јелић, Стефан Живковић, Стефан Стевић и Александар Милић. Играли су још: Петар Миленковић и Милан Мирковић.Тренер: Саша Рашић.

БОЖИЋНЕ ЗВЕЗДЕ: Млађан Милојевић, Марко Миленковић, Марко Марковић, Ненад Николић, Дејан Максић, Никола Милосављевић, Александар Стојановић, Иван Стојић, Милош Јанковић, Александар Ђуричић и Никола Николић.Тренер: Првослав Тилић.

           Фудбалери из Касидола су посебна прича јер фудбал је за њих вечита, непролазна љубав. Зато сваке године у ово време играју ову утакмицу, да би се дружили, подсетили на лепе фудбалске тренутке и прославили новогодишње и божићне празнике. Прошле године су победили „странци“ односно „Божићне звезде“ (2:1), а ове, истим резултатом првотимци Слоге.

      Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content