2018-04-17T20:48:46+02:00 17. априла, 2018. 20:48 |

КЊИЖЕВНИ КОНКУРС ДА НИЈЕ ЉУБАВИ НЕ БИ СВЕТА БИЛО

Рок за слање песама 19.април

Управни одбор Библиотеке „Србољуб Митић“ Мало Црниће расписао је књижевни конкурс „Да није љубави не би света било“ на тему „Љубав“. Право учешћа имају сви заинтересовани пунолетни писци са само једном песмом дужине највише до 24 стиха, куцане ћириличним или латиничним писмом у фонту Times New Roman (12). Песма може бити достављена на српском, хрватском, црногорском или босанском а ако је на неком другом језику, обавезан је превод.

Песме се искључиво достављују електронском поштом на меил bibliotekamalocrnice@gmail.com , морају бити потписане шифром а разршење шифре са краћом биографијом, послати у другом фолдеру на исти мејл.

Резултати конкурса биће објављени до 19. маја 2018. године, а промоција Зборника „Да није љубави не би света било“ са одабраним песмама пристиглим на конкурс у оквиру традиционалне манифестације „Видовдански цвет“  у јулу ове године. I награда је „Видовдански венац“ и победнику доноси  Повељу и уметничку слику, II награда је „Видовдански цвет“ Плакету и комлет књига а III награда је „Видовданско перо“ а награђеном припдаја Плакета и комплет књига. Више информација могу се добити на телефон 012/280-014.

В.В.