Braca stankovicКомпанија „АС-БРАЋА СТАНКОВИЋ ДОО“, након више од 15 година успешног пословања, од јуна пружа нову услугу.

Са жељом да на највишем нивоу одговоримо на Ваше потребе и будемо Ваш нови партнер на старој адреси, вршићемо пријем, откуп и складиштење пшенице рода 2017. године, по најовољнијим условима и уз обострани бенефит, а без наплате трошкова лагера. 

Ваша сарадња са нашом компанијом подразумева да ћемо ми за Ваше пољопривредно газдинство или цењену компанију, и Вама као власнику меркантилне пшенице, обезбедити:

  • Плаћања одмах, по запримању пшенице (плаћање на руди)
  • Најефикаснији и најсавременији начин третирања и заштите ускладиштене робе;
  • Бесплатно складиштење током целе године, уколико откуп и компензацију вршите усарадњи са нашом компанијом;
  • Брзу и ефикасну услугу запримања робе уз освежење и поклоне;
  • Продају робе са лагера у сваком моменту по, за вас, најповољнијим текућим тржишним ценама и у претходном договору са вама

Како бисмо на највишем нивоу олакшали ову сарадњу, отворили смо сопствени складишни центар у Пожаревцу, на адреси Ђуре Ђаковића бб, где своју робу можете предати сваког дана од 00.00 до 24.00 часа, на означеном пријемном месту.

Желимо да са Вама изградимо партнерски однос који ће трајати. Трудићемо се да испунимо Ваша очекивања и да сваком Вашем, вредним радом добијеном зрну пшенице обезбедимо третман какав заслужује, да буде на сигурном месту, а да Ви у нама пронађете партнера и пословног пријатеља за будућност.

О поступку складиштења робе, потребној документацији и свим вашим захтевима и питањима, можете нас контактирати на мејладресе:office@pekara-as.rsиinfo@pekara-as.rs, или позивом на бројеве:012 440-040 i 062 8044-655

Ту смо за Вас. Ваш нови стратешки партнер на истој старој адреси.

 

С поштовањем,

Драган Станковић

Директор

Share.

Comments are closed.

Skip to content