Компанија Бамби донирала је комплетно игралиште Вртићу „Бубамара“ у Пожаревцу. Донација представља наставак успешног преуређења дворишта овог вртића, које је организовано крајем прошле године, а у чему су учествовали Бамби волонтери.
„Приликом те акције, уочен је неискоришћен простор који је могао бити оплемењен додатним садржајем попут љуљашки, пењалица и других справа којима ће малишани развијати фину моторику, те је Комланија Бамби донела одлуку да комплетан мобилијар савременог игралишта поклони Вртићу „Бубамара“, истичу из Компаније Бамби.

 

Марија Бајић, вршилац дужности директора Предшколске установе „Љубица Вребалов“ у Пожаревцу истакла је да је поносна на остварену сарадњу и подршку Компаније Бамби и свих запослених.
У Компанији Бамби верују да се успех не мери само добрим пословним резултатима, већ и одговорношћу према људима и заједници у којој послују. Ова донација је само један од пројеката који то показују.
„Изузетно смо поносни на нашу солидарност и вољу да помогнемо свима онима којима је то најпотребније. Посебно најмлађима, којима смо овога пута желели да створимо могућност за срећну и безбрижну игру захваљујући којој откривају свет око себе и одрастају на најлепши могући начин, поручују из Бамбија.

Share.

Comments are closed.

Skip to content