Стеван Нађфеји

          Пре месец дана дугогодишњи председник КК „Пожаревац“ Дарко Милојевић,  усред првенства, поднео је неопозиву писмену оставку. У образложењу је навео да то чини из „личних и моралних разлога“. Након тога Скупштина је за новог председника изабрала некадашњег кошаркашког интернационалца Стевана Нађфејиа (1979), који са породицом живи и ради у Пожаревцу. Он је пуног срца прихватио овај изазов са искреном жељом да се посвети напретку кошарке у граду под Чачалицом. Неђфеји је имао и сагласност градског руководства обзиром да је у питању градски клуб.

         Средином марта, међутим, актуелни председник Нађфеји је саопштио секретару Дарку Радићу да подноси неопозиву оставку. Ово је изненадило све у клубу, мада се претпоставља да су узроци у великим дуговима Клуба.

        Првенство се завршава почетком априла. а шта ће после тога бити, то је за сада непознаница. Може се лако десити да КК „Пожаревац“ оде у стечајни поступак као што је својевремено урађено са ФК „Млади радник“ који је имао дуг од преко 60 милиона динара.

                                                                                                              Текст и фото:Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content