Понедељак 18, фебруар за Костолчане ће бити у правом смислу речи филмски дан. Наиме, љубитељи седме уметнoсти града на Дунаву имаће прилику да виде три занимљива остварења засве генерације. Већ у 16,00 часова у сали Дома културе одржава се пројекција анимираног остварења у коме ће, верујемо,уживати најмлађи. Реч је  “Аладин и летећи ћилим” 2D у коме главни јунак на фантастичном летећем тепиху, кога је добио од Ел Фазе, са својом верном пријатељицом козом Рајком, лети према сунцу са задатком да врати Ел Фази изгубљено унуче.

Два сата касније на репертоару је домаћа комедија “Taxi bluz” у којој су приказане урнебесне авантуре у којима се нашао млади драматург, који, стицајем околости ради као таксиста. Улоге у филмској причи чији сценарио потписују Марко Бацковић и Марко Јоцић тумаче Андрија Милошевић, Милена Предић, Тодор Јовановић, Александра Томић, Никола Ђуричко, Сергеј Трифуновић, Борис Миливојевић, Борис Комненић и Никола Пејаковић.

Последњи у низу остварења је филм „Берлин волим те“. Овај наставак чини десет  сегмената у којима су приказани сусрети различитих мушкараца и жена који међусобно причају своје љубавне приче. Почетак пројекције је  у 20,00 часова.

Цена улазница за сваку пројекцију је по 250 динара.

Share.

Comments are closed.

Skip to content