2018-01-21T11:37:55+01:00 21. јануара, 2018. 11:37 |

Костолачка биоскопска сцена

Културно спортски центар „Костолац“ је за сутра  (понедељак 22. јануар) припремио две изузетне филмске пројекције. Од 18,00  часова најмлађи могу погледати нови анимирани филм „Коко“ из чувеног Дизни / Пиксар студија, а од 20,оо на репертоару је комедија по сценарију и у режији Милорада Милинковића „Патуљци са насловне стране“ .

Анимирани филм „Коко“ је прича о деценијској забрани музике у Мигеловом  породици, и његовом сну  да постане успешни музичар попут његовог идола, Ернеста де ла Круза У очајничким настојањима да докаже свој таленат, Мигел ће се наћи у задивљујућој и шареној Земљи мртвих услед низа мистериозних догађаја. Успут ће упознати шармантног преваранта и заједно ће кренути на узбудљиво путовање не би ли сазнали праву истину која стоји иза Мигелове породичне историје.

Комедија по сценарију и у режији Милорада Милинковића „Патуљци са насловне стране“ биће приказана од 20 часова . Главни јунак филма Никола, кога игра познати глумац Горан Кичић, је звезда ријалити програма, водитељ који смишља злобне и отровне речи и догађаје, па и сам несвесно упада у вртлог ријалити догађаја. У осталим улогама се појављују Борис Миливојевић, Александар Радојичић, Милена Радуловић, Марко Гверо, Јелена Ђукић, Љуба Бандовић, Тамара Крцуновић, Рале Миленковић, Олга Одановић, Новак Радуловић.

Обе пројекције су у Дому културе у Костолцу, а цена улазнице је 250 динара.