За нама је надигравање малишана из Костолца, Кленовника и Дрмна у „Игрицама без граница“. Сада када су познати сви победници, ишчекује се финале, заказано за сутра (21. август) у Костолцу. 

У Кленовнику је учествовало 9 такмичара, у 3 екипе: „Делфини“ (наранџасти), које су чинили Тијана Стевић, Невена Гавриловић и Андрија Павловић, потом, „Тигрови“ (зелени), у саставу Стефан Гавриловић, Ивона Бабић и Вања Мишић, и екипа „Алигатори“ (плави), Виктор Станишковић, Марија Милошевић и Огњен Стевић. Међу њима, најуспешнији су били „Алигатори“.

У Дрмну је 19 такмичара наступало у 4 екипе: „Звездице“ (плави), у саставу Вук Богдановић, Софија Живковић, Мартина Миленковић, Ксенија Дамњановић, Вељко Миловановић, потом, „Змајеви“ (црни), у саставу Страхиња Дамњановић, Мануела Миленковић, Ивона Станковић, Анђела Максић, Петар Николић, екипа „Ватрени тим“ (црвени) који су чинили Јован Станковић, Андријана Николић, Светлана Миловановић, Лазар Ранковић и екипа „Црвена звезда“ (зелени), у којој су се такмичили Алекса Богдановић, Ивона Ивић, Лазар Јочић, Милица Ранковић, Никола Симовић. Прво место заузеле су ,,Звездице“.

Трка на тротинетима

На платоу испред Спортске хале у Костолцу, по други пут у овом граду организована је „Трка на тротинетима“. Учествовала су децу различитих узраста, којима је и овог пута на првом места било дружење и забава.

 

У Костолцу су се надметале 3 екипе, са укупно 11 учесника. У екипи „Костолчани“ (наранџасти) играли су Тамара Ивић, Милица Ристић, Сава Симић и Лана Живојиновић, за „Шарене звездице“ (црвени) наступали су Матија Ђорђевић, Вера Пајкић, Јана Копун, док су се за екипу „Црни пантери“ (црни) такмичили Ема Жохер, Лана Марковић, Марија Лајко и Елеонора Стевић. Најуспешнија је била екипа „Костолчани“.

Share.

Comments are closed.

Skip to content