На Видовдан 28. јуна, у Основној школи „Краљ Александар Први“ у Пожаревцу, одржана је свечаност на којој су додељене награде и признања и уручена сведочанства и похвалнице осмацима.

Носиоци специјалних диплома за промоцију школског спорта

Ученик генерације је Видак Глигоријевић за кога су награду обезбедили школа и реномирана фирма „Univer Savić“. За спортисте генерације проглашени су Каја Стјеповић и Александар Здравковић, а носиоци специјалних диплома за промоцију школског спорта Јована Грујић, Илија Јовичић, Александар Богојевић и Петар Бојатовић.

Директор школе Горан Сегер, честитао је ученицима на  успеху, на знању које су показали на завршном испиту и на резултатима које су остварили на бројним такмичењима. Свима који настављају школовање пожелео је да упишу жељене школе.

-Посебна сте генерација и свакако да ћете  много постићи у животу. Замолио бих родитеље да буду упорни и да вам у томе помогну. Хвала вам што сте пре осам година имали  поверење у нас и уписали децу у нашу школу. Надам се да смо испунили ваша очекивања и надања, да смо били добри партнери на плану остваривања што бољих резултата ваше деце. Резултати су ту што значи да смо заједно успели. Честитам учитељима и разредним старешинама као и предметним наставницима на једној одличној генерацији ученика. Од 136 ученика 82-оје има одличан успех, 39 је носилаца дипломе Вук Караџић упркос невољама које смо имали због пандемије, рекао је Сегер додавши на крају.

– Немојте да заборавите своју школу која ће вам увек помоћи ако вам било шта затреба!

 

                                                                                                                                                И. Р.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content