Пожаревачки Одбор Странке слободе и правде у последњем саопштењу критикује динамику реализације неких од радова започетих у граду.

– Пре  више од месец дана започети су радови на реконструкцији  тротоара у улицама Моше Пијаде и Улици Воје Дулића. Након уклањања постојеће и постављања нове подлоге радови су стали, а власници продавница и грађани трпе штету, наводи се између осталог у саопштењу и додаје:

– Иако на месту извођења радова нема табли које би означиле ко је извођач, а ко инвеститор, те колико ће радови на овим изузетно прометним саобраћајницама трајати, ипак смо очекивали да се исти у неком примереном року изведу. Али изгледа да ни то није могуће, јер већ двадесет дана на овим градилиштима извођача радова нема.

– Поред тога што у Пожаревцу нема ниједне капиталне инвестиције већ девет година, иако је буџет града нарастао на износ од преко 40 милиона евра, очигледно је да нема капацитета, ни да се најобичнији тротоари изграде. Зато смо принуђени да постављамо питања градоначелнику који је одговоран за овакво стање: знате ли ко су извођачи радова, где су нестали и зашто не раде свој поса, да ли извођач уопште располаже довољним бројем пријављених радника?

 

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content