2018-06-03T10:14:21+02:00 3. јуна, 2018. 10:14 |

Кроз Петровац на Млави…

Асфалтирана Улица Даворијанке Пауновић у Петровцу на Млави

Током претходне недеље завршена је реконструкција Улице Даворијанке Пауновић у Петровцу на Млави. Овим радовима завршени су сви радови који су обухватили поред поменуте и Улицу  7. јула која је раније асфалтирана. Асфалтиран је и плато иза зграде Скупштине општине. Такође дугогодишњи проблем неосветљености платоа решен је постављањем стуба са рефлекторима јавне расвете. Асфалтиране улице су укупне дужине од 330 метара а средства за реконструкцију улица обезбедила је локална самоуправа у износу од 8.875.000 динара.


Отпочета реконструкција Улице 8. марта

Током прошле недеље отпочета је потпуна реконструкција Улице 8.марта у Петровцу на Млави. То је уједно и највећи инфраструктурни пројекат који ће локална самоуправа имплементирати у 2018.години. Вредност инвестиције износи око 40 милиона динара од којих је Општина Петровац на Млави обезбедила 24 милиона а остатак Министарство привреде кроз програм „Градимо заједно“ Европске банке за обнову и развој. Нова улица ће добити потпуно нови изглед са новим тротоарима, паркинг местима, игралиштем, теретаном на отвореном, урбаним мобилијаром и дрворедом.


Спортски савез донирао спортску опрему ОШ „Бата Булић“

Спортски савез општине Петровац на Млави донирао је спортску опрему у виду лопти, кошева и осталих реквизита Основној школи „Бата Булић“ у Петровцу на Млави. Тим поводом одржана је конференција за медије.