На иницијативу мајстора Душана Радојковића из Пожаревца и Срђана Ратковића из Вршца, по први пут у Србији одржана је међународна манифестација „HALL of fame Serbia“ (Кућа славних Србије) у области борилачких вештина. Тим поводом у суботу Културно спортски центар Пожаревац угостио је  око 80 учесника из региона и Европе, а 19 мајстора предавача је на два борилишта приказало и поделило своје знање са окупљенима.

                 Поред предавача из Холандије, Португалије, Немачке, Аустрије, Хрватске, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Македоније и Србије, учешће у раду узели су и представници ИПА-Интернационалне полицијске асоцијације Хрватске и Србије, и својим учешћем увеличали сам догађај. На крају, ИПА Загреб Hapkido тим из Хрватске извео је величанствен демонстрациони приказ вештине. Заслужним мајсторима и учесницима додељене су награде и признања за рад и допринос у области борилачких вештина, а за помоћ  организатори су се захвалили  Граду Пожаревцу, Ани Миљанић члану Граског већа и Златану Костићу председнику Спортског савеза Града Пожаревца.

      Велики допринос у организацији дали су и чланови CQB клуба Пожаревац, Urbanjutsu клуба Вршац   i TWC Kung Fu клуба Пожаревац.

Share.

Comments are closed.

Skip to content