2018-04-02T10:00:46+02:00 2. априла, 2018. 09:59 |

КУЧЕВО: О безбедности тракториста у саобраћају

У Кучеву је одржано предавање о безбедности тракториста у саобраћају. Како је наведено, трактори се често појављују у саобраћају на јавним путевима, а да притом ретко испуњавају све законске безбедносне обавезе, како у погледу самих возила, тако и у погледу понашања возача… Отуда, возачи трактора често учествују у саобраћајним несрећама, често гину или бивају повређени.

Како би се превентивно деловало, у Свечаној сали СО Кучево, представници компаније „Трафик“, Драган Блажић дипл. инж. саобраћаја и Владан Радојевић дипл. инж. саобраћаја одржали су предавање и разговарали са учесницима, којима је приказан и спот са глумцем Радошем Бајићем, снимљен на ту тему безбедности у саобраћају.

Иначе, организатори предавања су кучевачка локална самоуправа, скупштински Савет за безбедност саобраћаја и Пољопривредна служба општинске управе. Испред локалне самоуправе присутне пољопривреднике поздравили су члан Општинског већа Милош Петровић, испред Савета за безбедност саобраћаја Мирослав Булутић, Саша Богић и Славољуб Јенић, а испред Пољопривредне службе мастер инжењер пољопривреде Гордана Миленковић.