Зоран и Никола Анђелковић, оснивачи и власници Компаније Анђелковић АЛ добитници су престижног признања EY предузетник године које осму годину заредом  додељује међународна ревизорско – консултантска компанија EY (Ernst&Young). Зоран и Никола Анђелковић представљаће Србију на избору за светског ЕY предузетника године у Монте Карлу.

Примарна делатност Компаније Анђелковић АЛ је производња и промет материјала и опреме за производњу ALU i PVC столарије. Најмлађи члан Компаније Анђелковић АЛ је Фабрика природно-минералне воде „Дубока“, која послује на подручју Општине Кучево, а за основну сировину користи воду која извире на обронцима Хомољских планина.

На великом признању и резултатима који су томе допринели, Анђелковићима је међу првима честитао председник Општине Кучево Владимир Стојановић. Он је изразио очекивање  да ће предузетници године у Србији достојно репрезентовати нашу земљу на светском такмичењу у Монте Карлу. – Фабрика минералне воде „Дубока“ чији сте власници значајно доприноси укупном развоју наше општине и доказ је да се и на територији Кучева може успешно пословати, навео је у честитки Владимир Стојановић, први човек Општине Кучевo.

Извор и фото: PC press

Share.

Comments are closed.

Skip to content