2019-11-07T23:11:51+01:00 8. новембра, 2019. 07:10 |

Kуп „Златна песница“: Медаље Пожаревљанима

На Интернационалном купу „Златна песница“ у Оџацима, у каретеу, ву шу кунг фу и теквондо Традиционални Винг чун кунг фу клуб Пожаревац, предвођен тренером Душаном Радојковићем, наступио је са 6 такмичара и остварио запажене резултате.

Емилија Станојевић освојила је златну медаљу у борбама, златну за винг чун форме, Наталија Станојевић је такође завредела златну медаљу у борбама и злато у винг чун формама. Јана Радојковић освојила је сребрну медаљу у борбама и сребрну у винг чун формама.

Лазар Живковић понео је злато у борбама и злато за винг чун форме, Стеван Анђелковић освојио је сребрну медаљу у борбама и златну за винг чун форме, а Матеја Миљковић златну у винг чун форме.

Иначе, претходних викенда су мајстори Душан Радојковић и Срећко Цапић, на челу са мајстором Божидаром Габершеком, одржали показни CQB семинар у специјалној јединици Полиције „Тигрови“, у Македонији, као и два семинара за ратне ветеране и цивиле. Такође су били и почасни гости на првом међународном Ву шу кунг фу турниру у Струмици.