2021-07-07T14:02:24+02:00 7. јула, 2021. 14:02 |

Летњи програм Центра за културу

Центар за културу Пожаревац ове године је за јул и август припремио богат културни програм. Ове године програм ће бити реализован на три локације, на платоу испред Центра за културу, на градском тргу и на базену.

Директорка Центра за културу Галина Перић истакла је да је програм прилагођен свим узрастима, од најмлађих до најстаријих и позвала све грађане да дођу, погледају и упознају се са оним што је Центар за културу припремио.

Члан Градског већа задужен за културу Дејан Крстић истакао је изузетну сарадњу Града и Центра.

– Ове године учешће узима и Спортски центар који ће имати неколико тематских вечери на базену. Сви програми су бесплатни , а акценат је на најмађима, рекао је Крстић.

Представник Спортског центра Пожаревац Саша Стојадиновић истакао је да су Центар за културу и Град Пожаревац широм отворили  врата за њихов програм.

-Плато базена Спортског центра Пожаревац је једно од најлепших места у граду  током лета. Добили смо пет програма, први ће стартовати већ у петак, 9. Јула, у 21 сат, када ће „Ђура и морнари“ одржати концерт, затим у суботу, 17. јула, очекује се концерт бенда „Баба каи“. Концерт акустичних гитара „ЛМ Дуо“ биће  одржан 21. јула у 21 сат. У суботу, 24. јула, одржаће се концерт групе „Меџик лов“, док ће 18. августа  бити одржан концерт добро познатог бенда „ Нови звучни талас“, најавиоје Стојадиновић који је позвао све грађане да дођу на базен, доживе га у вечерњем термину и уживају у летњем програму Центра за културу.

Уредник програма Бојан Гачевић истакао је да је акценат стављен на дечије програме и радионице. Обухваћено је укупно 50 програма на све три локације. Програм почиње 9. јула, а завршава се 20. августа.

 

И.Р.