Летњи програм Центра за културу Пожаревац настављен је синоћ целовечерњим наступом групе “Magic love” у башти градског базена.

Вечерас  (25.јул) на Тргу ослобођења Спортско рекреативна асоцијација  приређује такмичење за децу узраста од 4 до 12 година у демонстрацији техника борилачких вештина ударањем у самостојећу врећу. Учесници ће добити  беџеве, другопласирани мајице, а победници освојити ранчеве.

Наредна недеља такође ће бити богата програмима: у уторак 27. јула чланице Плесног клуба „Ројал“ надокнадиће одложени наступ на градском тргу, а сутрадан на истом месту у 21,00 наступа Камерни састав Оркестра „Гвардија“. У центру града у четвртак 29.јула од 19,30 Креативно забавна радионица „Urban Streаm“ ће на свој начин анимирати најмлађе Пожареване, а сат ипо касније на летњој сцени Центра за културу Мина Лазаревић, Павле Пекић и Иван Јевтовић извешће позоришну представу “Све за тебе љубави”.Посебна посластица љубитеље различитих музичких жанрова очекује у петак када на Тргу ослобођења у 21,00 сат наступа познати баритон, оперски певач, професор соло певања и солиста РТС-а Милош Радовић. Субота, последни дан јула, резервисана је за најмлађе који ће, такође на градском тргу видети мини мјузикл за децу „Чаробни колач“ који почиње у 19,30.

Влада Винкић

Фото: Бојан Николић

Share.

Comments are closed.

Skip to content