12 Clanovi tima Urban strimaЛетњи програм Центра за културу Пожаревац симболично назван „Под сјајем звезда“ обједињујући разнолике садржаје, наставља се и током ове недеље. Тако ће вечерас Градски трг бити стециште програма намењеног најмлађима. Реч је о позоришној представи „Свет бајки“ коју ће од  19.30  извести театар „МАРПЕТ“.

Сутра у времену од 19 до 21 сат на Градском тргу Спортско – рекреативна асоцијација приређује вече под мотом „Вежбом до здравља“, док у четвртак Пожаревљане очекује неколико занимљивих сегмента. Најпре ће од 19 до 21 сат плесачи „Royal Dance“-а одржати још један у низу својих програма, на централним  градским улицама је и „Urban Stream“ док се  на Летњој сцени Центра за културу у 21 сат може пратити поетско вече са познатим позоришним и телевизијским глумцем Александром Дунићем.

                                     Имајући у виду да је у оквиру пратећих манифестација 54. Љубичевских коњичких игара, Апатинска пивара граду поклонила два рок концерта, у петак 25. августа од 21 сат на Градском тргу наступају чланови групе „Кербер“. Љубитељи седме уметности у исто време на Летњој сцени Центра за културу могу присуствовати филмској пројекцији.

                                    У суботу ће са Пожаревљанима од 19 до 21 сат бити волонтериUrban Stream“- а са још једном у низу својих креативних авантура. У недељу 27. августа у времену од 19 до 21 сат на Градском тргу Спортско – рекреативна асоцијација приређује вече под мотом „Вежбом до здравља“, док ће сутрадан у вечерњим сатима, мултимедијалну презентацију имати Фондација „ДАНА“.

                                                                                                                    В. В.

                                                                Фотос: Фејсбук страница Urban Stream-а

Share.

Comments are closed.

Skip to content