Предшколци и прваци из целе Србије имаће прилику и ове године да учествују на традиционалном 11. дечијем конкурсу компаније Форма Идеале, под називом „Нацртај, обоји и освоји!“.

Током протекле деценије на конкурсу је учествовало више од 500 000 деце, која су приказивала како треба да изгледа њихова идеална соба. И ове године, сва деца из предшколских установа и првих разреда основних школа од 1. до 30.септембра могу да наоштре своје оловке и бојице, припреме фломастере или одаберу неку другу ликовну технику и креирају цртеж на тему „Моја идеална соба“.

Школе и предшколске установе могу да се пријаве за учешће путем мејла deciji.konkurs@formaideale.rs и на број 034/61-71-364, а радове ће прикупљати васпитачи, односно учитељи и прослеђивати организатору конкурса.

Најталентованији прваци и предшколци, чији цртежи на тему „Моја идеална соба“ буду проглашени најбољима, освојиће бројне вредне награде у виду намештаја и школског прибора.

Пристигли радови у техници по избору биће оцењивани током октобра, од стране стручног жирија, а списак награђених биће објављен 1. новембра.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content