2019-08-26T10:45:54+02:00 26. августа, 2019. 10:45 |

МАНИФЕСТАЦИЈА „КОСТОЛАЧКО ЛЕТО 2019“ : Костолчани победници игрица без граница

Победничке екипе Игрица без граница из Петке, Дрмна, Старог Костолца, Кленовника и Костолца суочиле су се у финалном надметању протекле недеље, на платоу испред костолачке спортске хале.

Учествовала су 22 такмичара, у 5 екипа. За тим „Костолчани“ играли су Тамара Ивић, Милица Ристић, Сава Симић и Лана Живојиновић. Екипу из Кленовника ,,Алигатори“ представљали су Виктор Станишковић, Марија Милошевић, Огњен Стевић и Тијана Стевић. Из Петке су се такмичили ,,Јагодићи“, у саставу: Тадија Ропкић, Анастасија Живојиновић, Андреа Миленковић и Магдалена Антанасијевић. Стари Костолац представљале су ,,Жабе“, у саставу Страхиња Живковић, Лана Станојловић, Андреа Крмек, Немања Јанковић и Невена Стевић. Испред Дрмна надметале су се ,,Звездице“: Вук Богдановић, Софија Живковић, Мартина Миленковић, Ксенија Дамњановић и Вељко Миловановић.

Најуспешнији су били Костолчани. Друго место освојиле су „Жабе“ из Старог Костолца, док је треће место припало екипи „Алигатори“ из Кленовника. Победницима је наградне ваучере уручио в. д. директора Центра за културу „Костолац“ Драган Николић.

Иначе, „Игрице без граница“ део су програма „Костолачко лето 2019“, који организује Центар за културу „Костолац“, у сарадњи са месним заједницама, а под покровитељством Градске општине Костолац.