Домаћи терен и навијачи, лош судијски третман, двоструки узастопни шампион Европе и лоша традиција – све те препреке су прошле кошаркашице Србије у само једном мечу и након тога оствариле пласман у полуфинале Европе!

Знала је цела Србија да може “рачунати” на њих и да ће, ма који резултат био, моћи да се поноси барем трудом и залагањем, али кошаркашице су нам дале и више од тога!

Српски тим је први пут у историји у званичном мечу савладао двоструке узастопне шампионке Европе и у борби за пласман у финале састаће се са Белгијом, која је савладала Русију 85:83.

И не само то, утакмица против Шпаније је показала и да нема разлога за бригу када је у питању млађи део тима, Невена Јовановић је израсла у праву хероину!

Меридиан играчима поклања 2.000 ДИНАРА за онлине клађење – региструј се

После “гомиле” суза након пораза од Шпаније 2019. године, било је време да јој се све то врати и да овог пута са осмехом на лицу напусти терен!

А, ми ћемо се потрудити да вама “нацртамо” осмех на лицу. Како? Тако што ћемо вам открити једну малу тајну. Наиме, уколико кликнете ОВДЕ – ДОБИЋЕТЕ ФАНТАСТИЧАН БОНУС ЗА СПОРТСКО КЛАЂЕЊЕ У ИЗНОСУ ОД 2.000 ДИНАРА, а како наше хероине чека и полуфинале – ето идеје где да га “потрошите”.

Српкиње су до сада два пута на европским шампионатима одмериле снаге са Белгијанкама и оба пута славиле, али су недавно одиграле и један пријатељски дуел, а ту је боља била Белгија.

Ипак, то не треба да нас брине. Ово неће бити пријатељска утакмица, већ утакмица која води у финале Европског првенства, а у таквим околностима – наше девојке увек дају последњи атом снаге.

Баш као што је рекла селекторка Марина Маљковић – девојке су довољно паметне да знају да ништа није готово и да велика борба тек предстоји. Наше је да их подржимо у тој борби, а уопште не сумњамо да ће оне то знати да “врате”.

Осим тога, у другом полуфиналу снаге ће одмерити Белорусија и Француска, а ми ћемо вас подсетити да вас САМО У МЕРИДИАНУ чека и сјајан БОНУС НА ПАРОВЕ – И ДО 2000%, па – знате шта вам је чинити!

Share.

Comments are closed.

Skip to content