2020-10-31T12:38:48+01:00 31. октобра, 2020. 16:00 |

Меридиан и капитен „Вождовца“ донирали опрему Дому здравља Земун

У седмици за нама, компанија Meridianbet, регионални произвођач и дистрибутер игара на срећу, пуном паром наставила је велику кампању подршке здравственим установама широм Србије у борби против новог налета панедмије корона вируса.


У друштву капитена ФК „Вождовац“ Јована Нишића, који је још једном показао своју личну изузетност и пожртвовање и ван терена, компанија Meridian и њени запослени посетили су Дом здравља Земун.
Ово је једна од амбуланти која у последњих неколико дана ради у све јачем капацитету, услед новог таласа пандемије. Да све буде у функцији што боље здравствене неге грађанима побринуло се медицинско особље које већ месецима подносе надљудске напоре како би и у општини Земун здравствени систем поднео нови налет до сада незапамћене пандемије.
У знак искрене захвалности и задивљености за све што чине како би грађанима општине Земун била пружена правовремена и адекватна здравствена заштитеа, компанија Meridian је особљу Дома здравља уручила велики број пакета медицинске опреме, и материјала за адекватно збрињавање пацијената, као и два телевизора, који ће допринети ефикаснијем пријему и отпусту пацијената у овој примарној здравственој установи.
Земунска општина једна је од преко 60 градова и општина Србије које су до сада обишли волонтери Меридиана, како би се најкритичнијим тренуцима нашли најугроженијим суграђанима.
Подсетимо, компанија Meridian је, од избијања глобалне пандемије, до сада је више десетина јавних кухиње, регионалних центара Црвеног крста, обишла преко 200 најугроженијих домаћинстава широм Србије, помогла преко 30 ковид амбуланата, клиника и болнице, али и прикупила 2 милиона динара за лечење мале Софије Маркуљевић, која се успешно опоравља у САД.
Без икакве сумње, у наредном периоду од Меридиана можемо очекивати још већи број друштвено одговорних акција.